Beckers & Bergmans

advocaten

Beckers & Bergmans Advocaten is een samenwerkingsverband tussen het eenmanskantoor “advocatenkantoor Mr. Drs. G.A.C. Beckers” en de vennootschap onder firma “Bergmans Advocaten VOF”.
Hoewel er intern sprake is van twee afzonderlijke zelfstandige ondernemingen merkt u als cliënt daar niets van. U weet steeds met wie u zaken doet. Wij streven ernaar u als cliënt te laten profiteren van onze krachtenbundeling.
Ons kantoor geniet landelijke bekendheid op het gebied van rechtsbijstand in zaken die te maken hebben met hennep(teelt) en coffeeshops.
In de dagelijkse praktijk krijgt u in een Opiumwet-zaak vaak niet alleen te maken met de politie en justitie. De burgemeester kan uw woning tijdelijk sluiten, de Belastingdienst kan een aanslag Inkomstenbelasting over uw verdiensten opleggen, uw verhuurder kan u de huur opzeggen, het stroombedrijf kan u een dikke stroomrekening presenteren, uw werkgever kan proberen u te ontslaan en uw uitkeringsinstantie kan uw uitkering intrekken en zelfs terugvorderen. Justitie zal illegale verdiensten van u proberen af te pakken met een ontnemingsvordering. Met al deze problemen kunt u bij ons advocatenkantoor terecht. Door onze intensieve samenwerking zijn wij in staat u op alle relevante rechtsgebieden rechtsbijstand te verlenen. Dit alles in één huis concept biedt u vele voordelen.

Advocaten

André Beckers - Beckers & Bergmans Advocaten
Stef Bergmans - Beckers & Bergmans Advocaten
Aukje Bergmans-Jeurissen - Beckers & Bergmans Advocaten
Joanna McKernan - Beckers & Bergmans Advocaten
Raimon Maessen - Beckers & Bergmans Advocaten

Kosten rechtsbijstand

Als uw inkomen en vermogen daar aanleiding toe geeft, kan op basis van een toevoeging rechtsbijstand worden verleend. Of u daarvoor in aanmerking komt kunt u zien op de internetsite: www.rvr.org. Let op. In strafzaken worden vaker ambtshalve toevoegingen verleend. Dat gebeurt indien de rechter een bevel voorlopige hechtenis afgeeft. Echter, met ingang van 1 maart 2017 kunnen na afloop van de strafzaak aan uw raadsman verleende vergoedingen onder omstandigheden van u worden teruggevorderd. Bespreek dus altijd de hoogte van uw inkomen en vermogen met uw advocaat als u van zijn diensten gebruik wenst te maken.
Als u niet voor een toevoeging in aanmerking komt, verlenen wij rechtsbijstand op betalende basis. In dat geval wordt het uurtarief door de behandelend advocaat vooraf aan u kenbaar gemaakt. In voorkomende gevallen behoort het maken van een (vaste) prijsafspraak tot de mogelijkheden.

Klachtenregeling

Wij doen onze uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u desondanks ontevreden zijn dan heeft u het recht om te klagen. Wij hanteren een interne klachtenregeling. Klachtenregeling. Alle advocaten binnen ons samenwerkingsverband zijn aangesloten bij de Geschillencommissie Advocatuur. Zie voor meer informatie www.geschillencommissie.nl.

Aansprakelijkheid

Iedere aansprakelijkheid is steeds beperkt tot het bedrag dat in het desbetreffende geval onder de beroepsaansprakelijkheidsverzekering (vermeerderd met het eigen risico) van de behandelend advocaat wordt uitbetaald.

Column 05
HIGH LIFE MAGAZINE – 2018

Ondanks vrijspraak toch gestraft
Op 7 augustus jl. liep ik het rechtsgebouw in Den Bosch binnen. De strafzaak tegen een coffeeshopexploitant uit Eindhoven werd behandeld. Zijn strafzaak vormde het sluitstuk van een hoop ellende. De man in kwestie had namelijk al de nodige stevige klappen voor zijn kiezen gehad.

Lees meer

Column 01
Soft Secrets Engels – 2018

Cannabis sales by delivery services and internet retailers
Recently an employee of a delivery service of cannabis received a nice present from the criminal division of the Court in The Hague. The man was on trial because in the period of November the 1st 2017 until December 10th 2017 he allegedly took part in a criminal organisation in Zoetermeer.

Lees meer

Column 03
Soft Secrets – 2018

Bio buiten wiet uit eigen tuin
In april van dit jaar kocht ik 3 zaden Royal Dwarf Automatic en 3 zaden Fast Eddy Automatic CBD. De zaden kostten totaal € 40. Het ontkiemen ging uitstekend. 6 van de 6 zaden ontkiemden. De plantjes groeiden goed. Al vrij snel was bloeivorming te zien. Dwergplantjes in de bloei te zien was best een raar gezicht.

Lees meer

Column 4
High life magazine – 2018

Een economische blik op de cannabismarkt
De cannabissector draagt een stevig steentje bij aan onze nationale economie. Het Centraal Bureau voor de Statistiek schatte de omvang daarvan onlangs op 2,9 miljard euro. Economen benaderen de markt objectief. Zij sluiten daarom hun ogen niet voor de omvang van de illegale markt.

Lees meer

Column 3
High life magazine – 2018

Klikkers leveren goed geld op
Kim van Keken (“De Groene Amsterdammer”) schreef een mooi verslag over de in Hoevelaken gevestigde Stichting NL Confidential. De naam van deze stichting zegt je waarschijnlijk niets. Maar de kans is groot dat je wel hebt gehoord van Meld Misdaad Anoniem. Deze bekende kliklijn is in 2003 opgericht.

Lees meer

Column 02
Soft Secrets – 2018

Vijf hennepplanten geteeld..
552a Sv-beklag niet ontvankelijk. Ook kleinschalige teelt is strafbaar.
Met deze titel wordt de inhoud van een beschikking van de rechtbank Rotterdam van 9 mei 2018 beknopt weergegeven. Als je wilt weten wat er in deze zaak aan de hand was, moet je verder lezen.

Lees meer

Bezoek ons

Paardestraat 29
6131 HA Sittard
Limburg - Nederland

Contact opnemen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: +31 (0)46 760 0030
Fax: +31 (0)46 760 0039

Openingstijden

Ma – Vr 09.00 – 17.00 uur
Zaterdag en zondag gesloten
Alle rechten voorbehouden © 2018, Beckers & Bergmans Advocaten
Website beheer en onderhoud LinQxx - Beter online gevonden worden